Facebook FanBox

SP Facebook

Parteneri

Yataga Bagimh Hastalarda Deri Bakim Uygulamala

In perioada 12.03.2018 - 24.03.2018 Scoala Postliceala Sanitara "Fundeni" a fost partener si gazda activitatilor educative in cadrul Erasmus Plus Project cu titlul "Yataga Bagimh Hastalarda Deri Bakim Uygulamala financed by EU Lifelong Learning Program, sub coordonarea organizatiei "Erdemli Kanuni M.T.A.L" din MERSIN -TURKEY.


Galerie

VOCATIONAL TRAINING INSTITUTE OF GLYFADA", ATENA, GRECIA,

Saptamana aceasta, Scoala Postliceala Sanitara "Fundeni" a gazduit vizita unui grup de elevi de la scoala "VOCATIONAL TRAINING INSTITUTE OF GLYFADA", ATENA, GRECIA, in cadrul programului Erasmus +, Proiect de mobilitate (KA1), derulat de IN-PLANET - a Hosting Organization. 
Grupul a fost alcatuit din 12 elevi de la specializarea Asistent de Farmacie, insotiti de reprezentantii scolii si ai organizatiei din Grecia.


Gallery

SUB UMBRELA PROIECTULUI FEMIN Conferința Regională București-Ilfov

        Joi, 22 octombrie 2015, la Bucuresti, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) a organizat conferința regională în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729.

 

Read more...

Detasament de voluntari "Crinul alb"

Încă din anul 1913 există un parteneriat de colaborare între ASOCIAȚIA „FOIȘORUL DE FOC – VOLUNTARIAT”și PARTENERIAT PENTRU VIAȚĂ și școala noastră.

Read more...

Alege drumul tau in mod intelept!

ALEGE DRUMUL TAU IN MOD INTELEPT !

     Scoala Postliceala Sanitara Fundeni impreuna cu 5 dintre cele mai reprezentative scoli sanitare din tara desfasoara in perioada septembrie-octombrie 2011, in cadrul proiectului Program multiregional de imbunatatire a tranzitiei de la scoala la viata activa pentru elevii din scolile sanitare ID 61327 "Campania de constientizare cu privire la oportunitatile oferite elevilor din scolile cu profil sanitar pentru efectuarea stagiilor de pregatire practica".

Read more...