Facebook FanBox

SP Facebook

Prezentarea scolii

SCOALA POSTLICEALA SANITARA"FUNDENI"

 Scoala Sanitara Fundeni

O scoala europeana care ofera o educatie de calitate, corespunzatoare nevoilor de schimbare ale societatii si beneficiarilor ei capabili sa raspunda cerintelor pietei fortei de munca din Uniunea Europeana.

Read more...

Prezentare resurse

Fondată în anul 1950, Școala Postliceală Sanitară “Fundeni”.este astăzi o importantă instituție de învățământ de stat din România în domeniul pregătirii asistenților medicali, reprezentând în același timp, un centru pentru formarea continuă a cadrelor didactice din domeniu. A făcut parte din Grupul Şcolar “Victor Babeș “ Bucureşti alături de liceul sanitar și, în anul 1999, prin ordin emis de Ministerul Educației, școala devine instituție cu personalitate juridică – Școala Postliceală Sanitară “Fundeni”.

Read more...

Prezentarea scolii

 Fondata in anul 1950, actuala Scoala Postliceala Sanitara "Fundeni" reprezinta cea mai importanta institutie de stat de invatamant din Romania in domeniul pregatirii in Nursing si centru pentru formare continua a cadrelor didactice din acest domeniu.

 

Atestat standard de calitate - Scoala Postliceala Sanitara Fundeni

Atestat privind nivelul calitatii educatiei oferite de catre unitatea de invatamant Scoala Postliceala Sanitara "Fundeni".

Read more...